App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

Opencart App

Saas

Frei


Opencart App-Integratie:

Het bouwen van een verbinding tussen uw Opencart Webwinkel en de aanvraag van uw Webwinkel Klanten. Bevestigen van de order gerelateerde gegevens kunnen bij het ophalen van het Opencart Webwinkel op het ticket voor de validatie en het voorkomen van frauduleuze query ‚ s.

Het verbeteren van de efficiëntie van uw medewerkers door het weergeven van de order gerelateerde gegevens op het ticket systeem. Het vermindert de tijd die wordt besteed aan de ondersteuning van medewerkers bij het ophalen van de bestelling verwante gegevens op het ticket systeem. Geen behoefte om ticket systeem om de details te controleren.

Waarom moet je Opencart App-Integratie?

Deze app krijgt de opdracht gerelateerde informatie zoals Order-ID, beschrijving, aantal stuks, totale prijs, eenheid prijs, verzendkosten, enz. op het ticket direct voor de support agent voor het valideren van de bestelling en gaat u verder met de resolutie.

De integratie van Opencart Kanaal is super eenvoudig en kost minder tijd van de klant te integreren.

Display Om de Gegevens op het Ticket:

Voor de details van een order nummer uit de Opencart Online Winkel op het ticket-systeem te stimuleren de ondersteuning van het proces.

Sla de agenten van fraude Query ‚ s:

Deze app helpt bij het ondersteunend personeel of van de agent om onderscheid te maken tussen authentieke en valse klant bij het ophalen van de bestelling verwante gegevens op het ticket en het opslaan van de tijd van het personeel.

Ondersteunt Tal van Kanalen:

Het toevoegen van meerdere e-commerce Kanalen in de UVdesk als per de eis en het valideren van de gegevens van de bestelling via het e-commerce Kanaal.