App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

Etsy Marktplaats App

Saas

Frei


Het overbruggen van de kloof tussen uw Marktplaats Etsy en klantenservice van uw Etsy Klanten. Bevestig de details van de bestelling ophalen van Etsy-Account op het kaartje voor de juiste validatie en te voorkomen dat nep-query ‚ s.

Nu, u kan verstrekken de aandacht die aan elke klantvraag komen van je Etsy Markt en het oplossen van hun probleem in minder tijd.

Waarom moet je Etsy-App?

De integratie van Etsy Marketplace-App is super eenvoudig en kost minder tijd van de klant te integreren.

Het verbeteren van de efficiëntie van uw medewerkers door het weergeven van de order gerelateerde gegevens op het ticket systeem. Het vermindert de tijd die wordt besteed aan de ondersteuning van medewerkers bij het ophalen van de bestelling verwante gegevens op het ticket systeem. Geen behoefte om ticket systeem om de details te controleren.

getoond onder één dak:

De details van een order aantal van Etsy Marktplaats op het ticket systeem voor het bevestigen van de ondersteuning van het proces.

Sla de agenten voor frauduleuze query ‚ s:

Deze app geeft inzicht in de ondersteuning van het personeel over het verzoek van de klant en hun originaliteit en het zal helpen de medewerkers om te dienen voor de echte klant in een betere manier.

Ondersteunt Tal van Kanalen:

Het toevoegen van meerdere e-commerce Kanalen in de UVdesk als per de eis en het valideren van de gegevens van de bestelling via het e-commerce Kanaal.