App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

eBay App

Saas

Frei


De integratie van eBay met UVdesk zal helpen bij het verkrijgen van vitaal belang om de informatie van de klanten, voor een betere ondersteuning. Het zal een transparantie tussen het ondersteunend personeel en ze kan onderscheiden van de echte klanten.

Met behulp van deze app, de agent kan de details van de bestelling van de eBay-Marktplaats op het ticket. De opdracht gerelateerde informatie wordt alleen gezien door de ondersteuning van medewerkers.

Waarom moet je eBay-App?

Het ondersteunend personeel kunnen zien, product naam, beschrijving, betaling, wijze van verzending en nog veel meer van een order-ID.

Het bespaart de tijd en de inspanning van uw medewerkers door het ophalen van de bestelling verwante gegevens op het ticket op één plaats.

het Centraliseren van de gegevens op één plaats:

Het stroomlijnen van de details van een order aantal van eBay en Marktplaats op het ticket systeem voor het bevestigen van de ondersteuning van het proces.

het Verbeteren van de capaciteit van de agenten:

Deze app zal duidelijk alle twijfels in verband met de nummer van de bestelling die door de klant verstrekt en help de agent bieden betere ondersteuning aan de klant.

Ondersteunt Tal van Kanalen:

Het toevoegen van meerdere e-commerce Kanalen in de UVdesk als per de eis en het valideren van de gegevens van de bestelling via het e-commerce Kanaal.

Klik hier- Installatie & Configuratiehandleiding