App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

BigCommerce App

Saas

Frei


Het overbruggen van de kloof tussen uw BigCommerce Webwinkel en de aanvraag van uw Webwinkel Klanten. De bevestiging van de bestelling met betrekking details bij het ophalen van de BigCommerce Webwinkel op het ticket voor de validatie en het voorkomen van frauduleuze query ‚ s.

Voeg uw BigCommerce Webwinkel en in de real-time, u kunt ophalen van de bestelling verwante gegevens op het ticket dat uw support medewerkers kunnen alleen zien.

Waarom moet je BigCommerce App?

Deze app krijgt de opdracht gerelateerde details zoals de scheepvaart, de betaling, de naam van de methode, product naam, beschrijving, kosten op het ticket direct voor de support agent voor het valideren van de bestelling en gaat u verder met de resolutie.

Het bespaart kostbare tijd van het ondersteunend personeel en verbetert de resolutie van de tijd.

Alle gegevens op één plaats:

Het ophalen van de details van een order nummer uit de BigCommerce Webwinkel op het ticket systeem om de snelheid van de ondersteuning van het proces.

Meer Macht aan de agenten:

Deze app zal duidelijk alle twijfels in verband met de nummer van de bestelling die door de klant verstrekt en help de agent bieden betere ondersteuning aan de klant.

Ondersteunt Tal van Kanalen:

Het toevoegen van meerdere e-commerce Kanalen in de UVdesk als per de eis en het valideren van de gegevens van de bestelling via het e-commerce Kanaal.