5K Views

Dat is een goede SaaS Gebaseerde helpdesk of Cloud-Based helpdesk?

Updated 4 October 2017

Facebook Linkedin

SaaS-Software as a service is een software distributie model. Met die derde partij anker applicaties en bouwen ze toegankelijk voor de klanten van het hele internet. SaaS-applicaties licentie op basis van een abonnement.

De derde partij is verantwoordelijk voor alles wat betrekking heeft op hun server, zoals beveiliging en onderhoud en de prestaties van de applicatie op hun server. Het is niet jouw verantwoordelijkheid om te onderhouden applicaties. U zult niet in staat zijn om de controle te verkrijgen over het aanpassen en beheren van applicaties.

SaaS Based Help-desk Software

SaaS Gebaseerde Helpdesk Software

U kunt toegang overal en altijd van dat systeem als u met behulp van de cloud-gebaseerde software. U moet betalen van de zeer echte kosten als huur voor de ruimte. Voordat cloud-gebaseerde software, die was veel te duur om te bouwen van een eigen server is ingesteld voor de onderneming om toegang te krijgen tot de gegevens.

Maar het is nu heel eenvoudig dankzij cloud-based software. In cloud-gebaseerde software, zal je de verantwoordelijk voor de veiligheid van de prestaties en het onderhoud van de toepassingen die worden uitgevoerd op een derde partij server.

Het zal heel handig zijn als je gebruik maakt van de cloud-gebaseerde software, want je kan overal via het internet. U moet betalen een zeer nominale bedrag. Voor de plaats in de derde partij van de server en worden verantwoordelijk voor uw toepassing en de prestaties die worden uitgevoerd op een server van derden.

Cloud Based Help-desk Software

Cloud-Based helpdesk Software

In cloud-gebaseerde controle zal worden in uw hand te passen of beheren van applicaties op de server zodat u zal verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van het onderhoud van de applicatie. Krijg volledige controle over de applicatie te gebruiken en aan te passen en volledig betaalt alleen de huur voor de ruimte. Dit zou voordeliger zijn dan het SaaS.

UVDesk Help-desk Software

UVDesk Help-desk Software

Als wij een cloud-based helpdesk met de naam UVdesk, UVdesk is een cloud-based helpdesk software die is ontworpen om te voorzien in de behoefte van de klanten met zijn ongelooflijke functionaliteit. Het is opgebouwd om het oplossen van de klant query ‚ s en leveren ze de beste oplossing. … Het heeft alle functies die een klant zou verwachten van een grote helpdesk systeem.

Voor meer informatie en de query sluit ons op support@webkul.com

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.