19K Views

Het maken van de Helpdesk contact formulier in WordPress ?

Updated 8 March 2022

Facebook Linkedin

WordPress is een open-source Content Management Systeem (CMS) gebouwd op PHP ( Wikipedia ) en het wordt meestal gebruikt in het bloggen websites. Dit CMS is zeer populair en ongeveer 25% van de sites van de wereld zijn ontwikkeld in WordPress ( Bron ). In WordPress heb je diverse plugins die zorgen voor aangepaste functies aan de bestaande WordPress site. Plugins zijn handig als het voorziet in extra functionaliteit van uw website naar het volgende niveau. Nu, er is standaard geen „Contacteer Ons“ formulier op de WordPress site, en we kennen allemaal het belang van het Contact Ons form op een van de websites. Het is een medium waarmee de klant kan vragen hun query naar de eigenaar van de winkel en zonder enig Contact formulier, zal het moeilijk zijn om de klanten te communiceren met hun twijfels naar de eigenaar van de winkel.

de Ene Vorm is niet genoeg voor uw website-

Voor het uitvoeren van een e-commerce site op WordPress, moet u gebruik maken van WooCommerce. Voor de blogging site, kunt u gebruik maken van WordPress zelf en ook voor de benoeming sites. Nu, nemen het voorbeeld van een e-commerce site, voor het toevoegen van de functionaliteit van „Contact“ formulier, gebruikt men verschillende van derden plugins in WordPress. Nu kan er de beveiligingsprobleem in plug-ins die een bedreiging voor uw website. Ook een site heeft meer dan één vorm om verbonden te worden met de klanten als Feedback Formulier in, Poll-Formulier, inschrijfformulier, etc. Dus, alleen de ene vorm is niet genoeg voor uw online business. Wanneer de online business groeit dan het wordt een beetje ingewikkeld, en voor het uitdelen van de vorm die we hebben UVdesk Helpdesk-Systeem.

Betere Query Management-

De eigenaar van de website kan ook de link „Contacteer Ons“ formulier met hun E-id, zodat ze kunnen krijgen van de vragen van de klant over hun e-mail inbox. Dit lijkt simpel ( het beantwoorden van klant vragen) maar het management deel is niet zo eenvoudig als het lijkt. Stel je hebt een enkel formulier, bijvoorbeeld „Contacteer Ons“ formulier op uw site. Nu, je kan je 500 – 1000 klant query ’s dagelijks en het zal moeilijk zijn voor de eigenaar van de site om te antwoorden 500 query‘ s dagelijks en er misschien kansen die hij mist een query en als de klant niet terug in de gestelde tijd dan is de kans groot dat de klant weg zal gaan.

Video-Tutorial-

In het geval u het huren van personen ( bijvoorbeeld Medewerkers) voor het beantwoorden van de vragen van klanten, dan is er misschien de mogelijkheid dat sommige van de medewerkers antwoord niet goed naar de klanten en door de natuur, je zou kunnen verliezen op de verkoop en reputatie. Laten we eens een ander voorbeeld, waar u had een aantal belangrijke gegevens in de klantvraag.

U kunt gebruik maken van Form Builder-App door UVdesk, die een nieuwe ticket is gemaakt wanneer gebruikers het formulier verzendt. Op deze manier is een apart ticket zou worden gemaakt die er uitziet standaard en het beheer eenvoudig zal zijn. Je kunt antwoorden op de vragen via het ticket en de klant krijgt het antwoord op hun e-mailadres. Indien de klant een andere twijfel, ze kunnen vragen van de post en de query wordt bijgewerkt op het ticket-systeem. Door de hulp van de Form Builder-App, kunt u meerdere formulieren voor uw website voor verschillende doeleinden, zoals u kunt het maken van een formulier voor de feedback, een andere vorm voor andere diensten zoals de eis.

U kunt gemakkelijk zien welke query ‚ s worden opgelost of beantwoord op de UVdesk. U kunt zelfs zien welke klant-query ’s worden in de lopende fase en die query‘ s worden gesloten door de „Agenten“ die het gemaakt de eigenaar alleen. De eigenaar van de site kan een controle houden op de agent van de antwoorden die worden verzonden naar de klanten. Via een filter kunt u de tickets op basis van Agenten, Klanten, Groepen, Team, Prioriteit. U kunt het maken van „Tags“ en het toewijzen van belangrijke query ‚ s met die tag en later vindt u dat de zoekopdracht gemakkelijk door de hulp van de „Tag“.

Superieure Beveiliging

Elke online business moet worden immuun voor online bedreigingen en hackers. Online hacking treedt op omdat de SQL-Injectie. Als WordPress, veel plugins en veel programmeurs niet begrijpen van de complexiteit van de plugins en mazen in de wet wordt gemaakt. Door de mazen in de wet, een SQL-Injectie optreedt. Volgens het rapport van Sucuri blog, vonden ze een kritieke kwetsbaarheid op enkele derde partij WordPress Custom Contact Formulieren Plugin. Zelfs WordPress Contact Form 7 versies 3.5.3 last van een remote shell uploaden kwetsbaarheid ( bron ) en tijdens een reguliere schoonmaak proces kwam men bij een herinfectie geval ( bron ).

Bron Afbeelding: Sucuri Blog

UVdesk is zeer veilig als het formulier dat is gemaakt van de UVdesk wordt gegenereerd uit te UVdesk server. Als we praten over de lange termijn, dan UVdesk het beste is voor uw website ( ongeacht het platform). U zorgt voor een willekeurig aantal velden en formulieren maken. Na dat UVdesk, zullen voor alles zorgen, als onze belangrijkste zorg is voor de veiligheid. Met de juiste gereedschappen kunt u het genereren van de business.

Compatibel met elk thema en bestaande WordPress site-

Na de UVdesk installatie, zou er geen probleem met de compatibiliteit met uw bestaande thema als het is een SaaS-product op basis van en het loopt in zelfstandig in uw systeem. Dus, wat thema dat u hebt geïnstalleerd op uw site ( zelfs aangepaste thema), UVdesk zal werken zonder enig probleem. Zelfs als uw site wordt zeer op maat ( zoals u hebt toegevoegd tal van aangepaste plugins), in dat geval ook de formulieren die zijn gemaakt door de UVdesk foutloos zal werken en u helpen bij het bieden van goede ondersteuning aan uw klanten.

De vorm is gemaakt met UVdesk zal gaan met uw thema. Het verbeteren van het uiterlijk van uw site. U kunt zien http://ampcommerce.net/ die gebruik hebben gemaakt van het Contact Ons form van UVdesk alleen. Wanneer de gebruiker het formulier indient, wordt automatisch een ticket aangemaakt op de UVdesk Ticket Systeem.

Ik hoop dat je genoten hebt van dit blog. In geval van twijfel, mail ons dan op support@uvdesk.com

 

 

 

 

 

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.