18K Views

Flipkart Vervulling Logistiek

Updated 31 May 2023

Facebook Linkedin

Flipkart is een eminent markt en uitgebreide website.Dat maakt dat de verkoper bij de verkoop van hun diverse product op deze bekende markt als ze eenmaal hebben geregistreerd. Het is ook het promoten van kleine en grote verkopers om hun product te verkopen aan een grote online shopping plaza.

Flipkart Uitvoering

Alles wat het bedrijf doet na de bestelling online en afgeleverd bij de klant de hand van de zogenaamde vervulling.

Vervulling betekent dat uit het onderzoek van het product bij de levering van het product is de klant de hand op het juiste moment.

Stappen van Uitvoering written below –

 • Bestelling Geplaatst Door De Klant
 • Om te Downloaden in OMS
 • Inventaris Toewijzing
 • Order Picking
 • Om de Verpakking en de productie van etiketten
 • De uitlevering van de Order
 • Levering

Flipkart Logistieke

Flipkart maakt gebruik van hun eigen bewonderen logistieke naam Ekart. Het is degene die zorgt voor het product aan de klant.Prijzen en externe levering waren de vitale punten die leidde tot het starten van een eigen logistiek.

Met behulp van deze nieuwe notie hebben ze opende meerdere magazijnen in heel het land op basis van de behoefte voor een bepaalde geografie.Ekart is India ‚ s grootste logistieke en supply chain company leveren van zendingen door 3800+ pin-codes.

Ekart is een unieke kans voor de verkopers die de verkoop van hun product op Flipkart. Nu is het uitgegroeid tot de ruggengraat van Flipkart.

Workflow op Flipkart na de geplaatste bestelling online

Klant > Bestelling > Flipkart > Verkoper en Ekart

Levertijd = Proces van Verkoper te Ekart en Ekart van de Klant

Nu op Flipkart, het is verplicht voor de verkopers om het product te verzenden alleen via Ekart, zodat het kon worden afgeleverd op de beloofde tijd. Wanneer een klant een bestelling plaatst, Flipkart onmiddellijk stuurt de informatie over de bestelling aan de verkoper en Ekart. De verkoper pakt het met Flipkart verpakkingsmateriaal en Ekart het pikt van de verkoper en direct naar de klant wordt verzonden.

Er kunnen twee situaties die ik heb genoemd onder

Dropship– Drop-shipping is de methode van uitvoering waarin de verkoper niet te houden van de voorraad in voorraad. Verkoper draagt de volgorde aanvraag rechtstreeks bij de fabrikant, retailer, geheel verkoper of die schepen de goederen te Ekart als het verplicht in geval van Flipkart

Voorraad– Deze methode wordt gebruikt wanneer de voorraad beschikbaar is.Verkoper slechts overdracht van de goederen aan Ekart

Wat gebeurt er als de klant retourneert het product?

In dit geval, wanneer de klant retourneert het product, de verkoper moet wachten voor 30 dagen voor het ontvangen van het product en, indien het product niet beschadigd is krijgt hij gelukkig.

Om dit te voorkomen Flipkart is gekomen met het nieuwe begrip genoemd Flipkart Vooraf en ligt aan de verkopers dat ze konden bewaar het product in Ekart magazijn en het zal aan de klant worden geleverd binnen 24 uur.

Een van de weergaloze stap genomen door de Flipkart is COD(Cash On Delivery)

Flipkart was niet de eerste om te beginnen met KABELJAUW in India, maar ja het is de eerste aannemelijk te maken en geloofwaardig

Flipkart vertrouwde hun klant meer dan wat dan ook. Het staat hun klanten om terug te keren om meerdere keren in dit geval Flipkart wijt het product niet hun klanten.

De logica is simpel er moet een tekort en kan niet worden gecontroleerd wat zou kunnen plaatsvinden is een verbetering en dat is de reden waarom Flipkart heeft aangeboden terugkeer optie tot je het niet krijgen van uw noodige product.Nu is het uitgegroeid tot een leider en de mensen zijn het toepassen van dezelfde schaal van de hoogte van hun bedrijf.

Tegenwoordig weten we , elke retailer is de verkoop van hun producten op verschillende markten. Het wordt echt een moeilijke taak voor hen om te controleren of u een echte klant afkomstig van een willekeurige bronnen.

Nu, flipkart een van de grootste markten en een uitstekende keuze voor het merendeel van de retailers, is er een grotere kans van fraude klanten komen op de portal en het verspillen van tijd van uw medewerkers.

In een dergelijk geval, helpdesk software zoals UVdesk Helpdesk kan je redden en het besparen van tijd . U kunt het integreren van verschillende markten waaronder flipkart met de helpdesk en vind een echte klant met slechts order-ID.

Flipkart App-Integratie:

Link van de kloof tussen uw Flipkart Markt en klantenservice van uw Flipkart Klanten. Ook richten de aandacht die aan elke klantvraag vanuit uw Flipkart Winkel en het oplossen van hun probleem in minder tijd.

De bevestiging van de bestelling met betrekking details bij het ophalen van de Flipkart Marktplaats op het ticket voor de validatie en het voorkomen van frauduleuze query ‚ s.

Waarom moet je Flipkart App-Integratie?

Deze app krijgt de opdracht gerelateerde details zoals de datum van bestelling, status, verzending status, hoeveelheid, titel, etc op het ticket direct voor de support agent voor het valideren van de bestelling en gaat u verder met de resolutie.

De integratie van Flipkart Kanaal is super eenvoudig en kost minder tijd.

UVdesk – e-commerce App Integratie met Flipkart Marktplaats

Het is eigenlijk eenvoudig te integreren met Uvdesk Flipkart Marktplaats

Met de hulp van Flipkart App, het ondersteunend personeel kunnen zien om de informatie op de UVdesk Ticket Systeem dat zal worden opgehaald van de Flipkart Markt.

Na de succesvolle configuratie, zie je een bericht op de UVdesk. Nu, op het ticket-systeem, het ondersteunend personeel kunnen invoeren van de Order-ID en selecteer het platform of de Markt in en klik op Ophalen Om.

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


2 comments

 • flipkart
  Hi,Very interesting post.this is my first time visit here. I found so many interesting stuff in your blog especially its discussion..thanks for the post! flipkart sbi offers
  flipkart hdfc offers
  flipkart axis offers
  • Vidushi Singh (Moderator)
   Hi Sir,
   Many thanks for read and appriciation, we will keep posting on such topics.