App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

PrestaShop App

Saas

Frei


Het overbruggen van de kloof tussen uw Prestashop Webwinkel en de aanvraag van uw Webwinkel Klanten. De bevestiging van de bestelling met betrekking details bij het ophalen van de Prestashop Webwinkel op het ticket voor de validatie en het voorkomen van fraude query ‚ s.

Waarom moet je PrestaShop App-Integratie?

Deze app krijgt de opdracht gerelateerde informatie zoals Order-ID, beschrijving, aantal stuks, totale prijs, eenheid prijs, verzendkosten, enz. op het ticket direct voor de support agent voor het valideren van de bestelling en gaat u verder met de resolutie.

De integratie van PrestaShop Kanaal is super eenvoudig en kost minder tijd van de klant te integreren.

getoond onder één dak:

De details van een order aantal van de Prestashop Webwinkel op het ticket systeem voor het bevestigen van de ondersteuning van het proces.

Sla de agenten voor frauduleuze query ‚ s:

Deze app geeft inzicht in de ondersteuning van het personeel over het verzoek van de klant en hun originaliteit en het zal helpen de medewerkers om te dienen voor de echte klant in een betere manier.

Ondersteunt Tal van Kanalen:

Het toevoegen van meerdere e-commerce Kanalen in de UVdesk als per de eis en het valideren van de gegevens van de bestelling via het e-commerce Kanaal.