App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

Magento Versie 1 App

Saas

Frei


Het ophalen van de bestelling met betrekking details van de Magento Webwinkel aan de UVdesk Tickets.

Je hoeft alleen te maken met uw Magento Webwinkel Kanaal met de UVdesk en dan bent u klaar voor het ophalen van de bestelling verwante informatie, zoals informatie over de betaalmethode, de naam van het product, de kosten, de verzending van gegevens op de tickets.

Dit zal gunstig zijn voor uw support personeel, omdat zij kunnen controleren of de bestelling van de klanten en onderscheiden gemakkelijk tussen de echte klanten en fraude klanten.

Klik hier- Installatie & Configuratiehandleiding

Waarom Magento App-Integratie?

1. Er zijn veel handelaren die hun eigen Magento Webwinkel en het gebruik van UVdesk Helpdesk voor de ondersteuning van hun klanten.
2. Voor een ogenblik, als een willekeurige klant komt met Terugbetaling Probleem dan uw ondersteunend personeel te controleren offline die product-en bestelinformatie.
3. Dit zal een moeizaam proces, maar met Magento App-Integratie, kunt u verbinding maken met uw Magento Webwinkel met UVdesk en controleer de bestelling de bijbehorende gegevens op het ticket.
4. Het bieden van een betere kwaliteit van ondersteuning met efficiëntie.

Display Om de Gegevens op het Ticket:

Voor de details van een order nummer uit de Magento Webwinkel op het ticket-systeem te stimuleren de ondersteuning van het proces.

Sla de agenten van fraude Query ‚ s:

Deze app helpt bij het ondersteunend personeel of van de agent om onderscheid te maken tussen authentieke en valse klant bij het ophalen van de bestelling verwante gegevens op het ticket en het opslaan van de tijd van het personeel.

Ondersteunt Tal van Kanalen:

Het toevoegen van meerdere e-commerce Kanalen in de UVdesk als per de eis en het valideren van de gegevens van de bestelling via het e-commerce Kanaal.