6K Views

Webkul gegund aan Deloitte Technology Fast50 India 2017

Updated 5 January 2018

Facebook Linkedin

Voor de derde keer op een rij, Webkul is bekroond als winnaar van Deloitte op ranked 28′Technology Fast50 India 2017 Program‚ en is één van de snelst groeiende tech bedrijf in de indiase Hoofdstad Grondgebied.

Het bedrijf werd opgestart in 2010 gestart door twee studiegenoten en vanaf daar is het uitgegroeid tot het vermogen van 150+ en nog steeds tellen. Van plug-ins en extensies voor marketplaces en e-commerce platforms voor live chat systeem
cloud-gebaseerd ticket systeem, Webkul de producten zijn vertrouwd door 40.000 klanten wereldwijd, dus verdienen het bedrijf een naam in de niche.

Met de groeiende e-commerce-industrie, het bedrijf heeft opgesteld voor alle nieuwe SaaS producten en uitbreidingen die er zijn voor de goede shopping ervaring en probleemloze aanpassing voor de eigenaren. Verder, in de komende jaren, het bedrijf is gericht op een wereldleider te zijn in de ontwikkeling van open source producten voor de e-commerce sector vermindert de werkbelasting die mensen ondervinden bij het beheren van hun online winkel.

Category(s) featured
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.