7K Views

Real Estate helpdesk systeem

Updated 8 March 2022

Facebook Linkedin

Onroerend goed sector is één van de grootste economie en de werkgelegenheid generatoren. per de rapporten BRICS , deze industrie wordt verwacht dat contact US$ 180 miljard in 2020. Het is heel duidelijk dat er voldoende kopers en sommigen zullen gedacht hebben van de aankoop van de woning.

Teneinde te bevorderen dat kopers en makelaars, vastgoed bedrijven nodig hebben om te reageren op hun vragen snel en geven hen de toegang over eigendom van informatie en bieden ook een goede dienst-na-verkoop als de ongeorganiseerde customer support zal de slechte impact op de business.

In dat geval moet u een support tool die beheert alle query ‚ s efficiënt voor het maken van de probleemloze service-ervaring voor de mensen dan de UVdesk is een helpdesk software waarmee de gebruikers maken tickets voor alle query ‚ s die het personeel kan reageren in de tijd.

Hoe UVdesk voordelen van de Real estate industry?

uv-bureau-real-estate

B2B customer support:

Het kopen van een woning is zeker de meest berekenende taak en de kopers willen een volledig begrip van deze koop en verkoop proces. Dat impliceert meerdere vragen van hun kant voor het aanvragen van informatie en uitleg. Voor het verwerken van de grote hoeveelheid verkeer en het leveren van naadloze ondersteuning aan de klanten, de UVdesk heeft de mail leidingen functie zet alle e-mails in tickets en naar voren om de ingestelde brievenbus als vastgoed bedrijven heeft te maken met veel e-mails, zodat de integratie van de communicatie is de enige manier om te gaan met alle query ‚ s.

een Goede lead management en klant informatie:

UVdesk biedt de geweldige mogelijkheid voor onroerend goed contact met het management als het kan alle relevante informatie van de klanten ook hun e-mail-id, de contactgegevens in het helpdesk systeem en u kunt het gemakkelijk. Dit helpt in het begrijpen ze beter als u het volledige verslag van ze en geeft gepersonaliseerde antwoorden op hun vragen. Dus, UVdesk is een CRM-software die voldoet aan de behoeften van de business, die heeft ingebouwde task management faciliteit zullen nooit om het even mis je de belangrijke leidt.

Beheren samenwerking van het team:

Voor het verbeteren van de samenwerking tussen de leden van het team, UVdesk heeft de functie van privé-notities waar kunt u interne gesprekken tussen de leden voor het doel van het bespreken van een aantal vragen van de klanten of de behoefte aan een follow-up van de taak die is toegewezen aan de agenten.

Self-service knowledgebase:

  • Hoe kunnen we je benaderen?
  • Hoe kunnen we starten met de aankoop van de woning?
  • Hoe kan ik de reservering annuleren en nog veel meer.

Deze stapels van vragen wordt af en toe gevraagd door de klanten. Met enorme knowledge base management, kunt u verwijderen de noodzaak voor de gebruikers om u te contacteren, hen de toegang tot alle informatie die van belang is in verband met de bovengenoemde vragen of eventuele andere op uw UVdesk support center.

De vastgoedsector kan gedijen alleen bij de goede wensen van de klanten voldoen. U kunt gebruik maken van UVdesk als uw helpdesk systeem voor het leveren van de uitzonderlijke klantenservice, het stimuleren van een meer klanten om te kopen/verkopen en daarmee getuige zijn van de totale ontwikkeling.

Zo, Aanmelden vandaag om te helpen uw klanten beter en leveren ze de naadloze ondersteuning.

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.