16K Views

Helpdesk Aangepaste Vorm voor de website is gebouwd met Wix

Updated 25 April 2022

Facebook Linkedin

Wix.com is een cloud-based web development platform. Het stelt gebruikers in staat om HTML5-websites en mobiele sites via het gebruik van hun online drag en drop tools. ( Wikipedia ). Als gebruiker kunt u uw eigen aangepaste websites door het selecteren van het ontwerp, de lay-out, thema ‚ s, banners, afbeeldingen en wat niet. Als u wilt een website gaan, dan Wix is een perfecte platform voor je. Zelfs de editor is eenvoudig, dan hoeft u geen enkele technische kennis nodig.

In dit blog leggen we uit hoe kunt u uw aangepaste Helpdesk formulier voor uw website gebouwd op Wix Platform. Eerst ga je naar de Wix site en registreer jezelf. Selecteer de sjabloon, het type van site die u nodig hebt, en andere essentiële gegevens voor uw website. Wanneer u klaar bent met uw website dan kunt u maken van uw eigen Aangepaste Vorm en plakken de vorm waar je moet op de site is ontwikkeld op wix.com

Voordat u naar de Wix deel, zorg ervoor dat u uw aangepaste vorm door de hulp van Form Builder-App door UVdesk. Ga naar uw UVdesk Dashboard en klik op Apps > Form Builder. Voer de naam van het Formulier, selecteer de velden en vervolgens opslaan.

Na het maken van het Aangepaste Formulier, kunt u een Voorbeeld van het formulier of zie de embed codes in JS Versie & iFrame Versie.

Nu inloggen op uw Wix-Account en klik op het plus teken ( + ) voor het maken van een nieuwe site of als u al een site gemaakt op Wix en bewerk vervolgens de desbetreffende website zodat we kunnen plak de HTML-codes van het aangepaste formulier dat is gemaakt door UVdesk Form Builder-App.

Nu, na het klikken op de Bewerk-Knop, kunt u op de knop Toevoegen (+) en klik dan op „Meer“ en dan op „HTML-Code“ toe te voegen aangepaste vorm-codes van de UVdesk.

Op de UVdesk, ga naar de Form Builder en klik op de Aangepaste naam van Formulier. Daarna zie je drie knoppen: – Opslaan, Bekijken Vorm & Embed-Code. Klik op de „Embed Code“ en kopieer JS of iframe versie codes.

Nu, ga terug naar uw Wix Account en kies een afdeling of een onderdeel waar u weer uw aangepaste vorm en plak vervolgens de embed code er volgens de onderstaande afbeelding.

Nu, na het updaten van de HTML codes, doen het nodige om uw website aantrekkelijk en sla het op. Na het opslaan van alle wijzigingen, bekijken het eens en maak het leven. Na het maken van uw site live is, kunt u uw aangepaste vorm op de gewenste positie in uw Wix website.

De klant kan voeren hun gegevens en de query en klik op „verzenden“. Na het klikken op de knop Verzenden, kan de klant zien hun Ticket-ID en een bericht van de UVdesk.

Nu, de support agent kunt de Ticket #8 op de UVdesk met de details en de query die zijn ingevuld door de klant. De support medewerker kan terugkeren naar de dezelfde query gevraagd door de klant.

De klant kan inloggen op het online systeem van de link verstuurd naar het opgegeven e-mail-ID, samen met een link om het wachtwoord opnieuw instellen. Nadat ze het resetten van het wachtwoord, de klant kan het terugkeren van het ondersteunend personeel van de query door het aanmelden bij de UVdesk Helpdesk. Ik hoop dat dit blog is nuttig voor u is. In geval van twijfel, mail ons dan op support@uvdesk.com

Video-Tutorial-

Disclaimer – Wix is een geregistreerd handelsmerk. Webkul is niet een partner of een ledensite van Wix. Deze blog is alleen voor het perspectief van de gebruiker.

Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.