App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

Uitvoering App

Saas

Frei


Bevestig nu de details van de bestelling ophalen van Uitvoering Account op het kaartje voor de juiste validatie en te voorkomen dat nep-query ‚ s.

Nu, u kan verstrekken de aandacht die aan elke klantvraag vanuit uw Uitvoering te Slaan en het oplossen van hun probleem in minder tijd.

Uitvoering App-integratie is heel eenvoudig. Slechts een paar stappen en dan ben je klaar voor het ophalen van de bestelling met betrekking details van uw Uitvoering van de online winkel van de UVdesk Ticket Systeem.

Het helpt het ondersteunend personeel of de agenten om onderscheid te maken tussen de echte en fraude klanten en dus kunnen ze hun tijd besteden aan de klanten die het echt nodig hun hulp op het ticket systeem.

het Centraliseren van de gegevens op één plaats:

Het stroomlijnen van de details van een order aantal van Uitvoering website op het ticket systeem voor het bevestigen van de ondersteuning van het proces.

het Verbeteren van de capaciteit van de agenten:

Deze app zal duidelijk alle twijfels in verband met de nummer van de bestelling die door de klant verstrekt en help de agent bieden betere ondersteuning aan de klant.

Ondersteunt Tal van Kanalen:

Het toevoegen van meerdere e-commerce Kanalen in de UVdesk als per de eis en het valideren van de gegevens van de bestelling via het e-commerce Kanaal.