App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

CoreCommerce App

Saas

Frei


CoreCommerce App-Integratie:

U kan verstrekken de aandacht die aan elke klantvraag vanuit uw CoreCommerce Winkel en het oplossen van hun probleem in minder tijd. Bevestig de details van de bestelling ophalen van CoreCommerce Account op het kaartje voor de juiste validatie en te voorkomen dat nep-query ‚ s.

Nu kunt u de aandacht die aan elke klantvraag vanuit uw CoreCommerce Winkel en het oplossen van hun probleem in minder tijd.

Waarom moet je CoreCommerce App-Integratie?

De integratie van CoreCommerce App is eenvoudig en kost minder tijd van de klant te integreren in hun UVdesk Account.

Het verbeteren van de efficiëntie van uw medewerkers door het weergeven van de order gerelateerde gegevens op het ticket systeem. Het vermindert de tijd die wordt besteed aan de ondersteuning van medewerkers bij het ophalen van de bestelling verwante gegevens op het ticket systeem. Geen behoefte om ticket systeem om de details te controleren.

Compact de gegevens op één plaats:

Het stroomlijnen van de details van een order aantal van CoreCommerce Winkel op het ticket-systeem, dat zal het verbeteren van de ondersteuning van het systeem en de efficiëntie van het ticket.

het Verbeteren van het kaliber van de agenten:

Deze app zal duidelijk alle twijfels in verband met de nummer van de bestelling die door de klant verstrekt en help de agent bieden betere ondersteuning aan de klant.

Ondersteunt Tal van Kanalen:

Het toevoegen van meerdere e-commerce Kanalen in de UVdesk als per de eis en het valideren van de gegevens van de bestelling via het e-commerce Kanaal.