7K Views

Waarom SEO moet eerst verkoopkanaal in SAAS Startups?

Updated 20 September 2017

Facebook Linkedin

Goed, een gemeenschappelijke SAAS opstarten van het verhaal dat het product klaar, maar sign-ups zijn niet komen. Zelfs aanmeldingen komen, maar nog steeds betaald conversies zijn een manier om minder. Wat nu te doen? Zal ik beginnen met PPC?

Maar het is vrij duur en wat is de garantie dat de PPC zal leiden tot de verkoop conversie.

Dus het Inhuren van een SEO agency zal helpen? En weet nog niet of het werkt of niet. Die zijn heel basic en heel interessante vraag komt bij iedere SAAS opstarten.

Zelfs hetzelfde verhaal gaat op voor een niet-SAAS-start-up. Dus wat is de manier om vooruit te gaan dan?

Waarom Zou SEO uw eerste verkoop kanaal?

Er is veel discussie over het krijgen van uw eerste 100 klanten rond de saas-gemeenschap en als we hebben altijd gezegd dat elk bedrijf uniek is, en de dingen kunnen variëren afhankelijk van uw branche.

Maar Als je het runnen van uw bedrijf online wat wij doen als een SAAS-business is het van groot belang dat uw website of app hebben beter te bereiken in google.

Ook volgens onze ervaring van tijd investeren in SEO zal zeker uw verkoop stimuleren en het moet je lange tijd investering.

Als in de begin dagen, de meeste van uw verkeer zal komen van zoekmachines alleen dus waarom zouden we niet verder optimaliseren van onze website voor een betere bereikbaarheid?

begin te Beginnen

Het is heel belangrijk dat wanneer u het bouwen van een SAAS-App de helpdesk systeem of een E-commerce winkel die U nodig hebt om te profiteren van de SEO factor in uw toepassing.

De meeste van de techneuten begrijpen van de SEO net zoals link building of PPC. Tegenwoordig SEO is alles van A/B-testen op Snelheid Optimalisatie & van Rich Snippets Rich kaarten alles wordt beschouwd als SEO.

Ook alsjeblieft Alsjeblieft voorkomen dat artikelen als ‚hoe om positie 1 in google met de volgende trucs“ voor zorgen dat dat niet gaat werken. SEO is een complete wetenschap en je moet investeren in een goed bedrag.

Zelfs Veel van de tech mensen niet begrijpen de magie van SEO tijdens het opbouwen van het product die is onmisbaar tegenwoordig.

Je moet investeren voor een zeer goede hoeveelheid tijd in SEO tijdens de Bouw. Laten we een Voorbeeld nemen van Rich Snippets.

Rich Snippets of Schema markeringen – Het is een speciale code snippets en dat is super handig voor het weergeven van een aantal unieke informatie op Google SERP( search engine result page).

Wanneer u het bouwen van uw SAAS apps kunt zeggen dat je op het opbouwen van een online restaurant marktplaats reservering platform. Waar klanten of gebruikers reviews maken voor het restaurant.

Door het gebruik van Rich snippets kunt u display restaurant rating en reviews rekenen op google SERP-pagina.

Dus het moet in je kern, dat betekent schema instellen, moet u in uw toepassing de kern. Voor dat je nodig hebt om JSON-LD integratie met uw SAAS-applicatie.

Snelheid Optimalisatie – Dit is een andere cruciale factor En we zijn ook van mening dat dit deel als een SEO factor.

Waarom? Veel mensen zeggen dat het een performance concept, niet de SEO.

Nou, dat is niet recht. Alles wat door die ervaring bij de gebruiker wordt gewijzigd, wordt beschouwd als een SEO tegenwoordig.
Performance Optimalisatie en Bounce Rate.

Bounce rate speelt een zeer belangrijke rol. Wat is de bounce rate per Wikipedia-

Bouncepercentage (soms verward met exit rate) is een Internet marketing term die gebruikt wordt in web traffic analyse. Het vertegenwoordigt het percentage van de bezoekers die op de site dan te verlaten („bounce“) in plaats van verder te bekijken van andere pagina ‚ s binnen dezelfde site.

Bounce-rate is een maat voor de effectiviteit van een website in het stimuleren bezoekers om door te gaan met hun bezoek. Het wordt uitgedrukt als een percentage en geeft de verhouding van de bezoeken die eindigen op de eerste pagina van de website die de bezoeker te zien krijgt.

Als uw web pagina ‚ s niet goed presteren in termen van snelheid dat kan een reden zijn van de Bounce rate te verhogen. Die wordt beschouwd als zeer slecht in termen van sales conversie?

Zelfs als u het gebruik van de PPC en het hebben van een hoge bounce rate, die zal de dood van uw bedrijf en zelfs PPC zal je niet helpen.

Waarom „Bounce Rate“ Is zeer Belangrijk voor elk SAAS-Business?

Bouncepercentage is niet alleen snelheid optimalisatie. Het bevat een heleboel andere factoren. Eerste, laat het me uitleggen waarom dit „bounce rate“ is super slecht voor je business.

Laten we een Voorbeeld nemen – Je schiet op een advertentie met behulp van standaard PPC concept zelfs van de klant afkomstig is van die PPC-advertenties, maar op een of andere manier je niet steeds sign-ups of betalende abonnees. Op deze wijze veel startups hun geld verspillen in PPC.

Inzicht Bounce rate is uiterst Belangrijk is en hoe je het kan voorkomen. Hier zijn een paar methoden die u zou moeten overwegen:

  • De snelheid van de app/pagina moet worden super snel. Je moet investeren voor een zeer goede hoeveelheid tijd in.
  • Probeer te Voorkomen dat Willekeurige Pop-ups bezoekers haat ze.
  • Voeg geen verborgen kosten of kosten op de betaling pagina. De prijsstelling moet hetzelfde zijn op elke pagina van jou.
  • Probeer AB test uw pagina ‚ s en de „oproep van de actie“ moet zichtbaar en klikbaar

Er zijn tal van andere factoren die kunt u gemakkelijk vinden op het internet.

Dit artikel is slechts een samenvatting van SEO voor SAAS-business in het Volgende Artikel zal ik Proberen uit te leggen onderwerp naar onderwerp. Bedankt

 

Category(s) featured uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.