App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

WooCommerce App

Saas

Frei


Nu kunt u het overbruggen van de kloof tussen uw WooCommerce Winkel en klantenservice van uw WooCommerce Store-Klanten. Bevestig de details van de bestelling ophalen van WooCommerce Store-Account op het kaartje voor de juiste validatie en te voorkomen dat nep-query ‚ s.

Nu, u kan verstrekken de aandacht die aan elke klantvraag vanuit uw WooCommerce Winkel en het oplossen van hun probleem in minder tijd.

Klik hier- Installatie & Configuratiehandleiding


Waarom moet je WooCommerce App-Integratie?

De integratie van WooCommerce App is glad en vergt minder tijd van de klant te integreren.

Het verbeteren van de efficiëntie van uw medewerkers door het weergeven van de order gerelateerde gegevens op het ticket systeem. Het vermindert de tijd die wordt besteed aan de ondersteuning van medewerkers bij het ophalen van de bestelling verwante gegevens op het ticket systeem. Geen behoefte om ticket systeem om de details te controleren.

Alle gegevens op één plaats:

Het ophalen van de details van een order nummer dat afkomstig is van de WooCommerce Webwinkel direct op het ticket systeem om de snelheid van de ondersteuning van het proces.

Meer Macht aan de agenten:

Deze app zal duidelijk alle twijfels in verband met de nummer van de bestelling die door de cliënt helpen bij het ondersteunend personeel aan te bieden van een betere ondersteuning aan de klant.

Ondersteunt Tal van Kanalen:

Het toevoegen van meerdere e-commerce Kanalen in de UVdesk als per de eis en het valideren van de gegevens van de bestelling via het e-commerce Kanaal.