App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

Shopify App

Saas

Betaald


Nu bouwen aan een verbinding tussen uw Shopify Webwinkel en de aanvraag van uw Webwinkel Klanten. Vragen om de order-ID op het ticket in de real-time en zie de details van de bestelling op het ticket systeem. De bevestiging van de bestelling met betrekking details bij het ophalen van de Shopify Webwinkel op het ticket voor de validatie en het voorkomen van frauduleuze query ‚ s.

Shopify App-integratie is echt makkelijk met je Shopify Webwinkel. Slechts een paar stappen en dan ben je klaar voor het ophalen van de bestelling met betrekking details van uw Shopify Winkel om Ticket Systeem. Het helpt het ondersteunend personeel of de agenten om onderscheid te maken tussen de echte en fraude klanten en dus kunnen ze hun tijd besteden aan de klanten die het echt nodig hun hulp op het ticket systeem.

Klik hier- Installatie & Configuratiehandleiding

Compact de gegevens op één plaats:

Het stroomlijnen van de details van een order aantal van Shopify online winkel op het ticket-systeem, dat zal het verbeteren van de ondersteuning van het systeem en de efficiëntie van het ticket.

het Verbeteren van het kaliber van de agenten:

Deze app zal duidelijk alle twijfels in verband met de nummer van de bestelling die door de klant verstrekt en help de agent bieden betere ondersteuning aan de klant.

Ondersteunt Tal van Kanalen:

Het toevoegen van meerdere e-commerce Kanalen in de UVdesk als per de eis en het valideren van de gegevens van de bestelling via het e-commerce Kanaal.