Start a Project

Hoe kunt u sociale media voor een betere klantenservice?

How can you use social media for better customer support?

sociaal. Met de opkomst van Facebook, Twitter, YouTube, Google, Instagram, er is een honger voor bedrijven om verbinding te maken met meer en meer mensen, ze op te voeden en hen te laten weten over hun ervaringen.

Een e-commerce bedrijf heeft of u bent een dienstverlener, de meeste van de hot prospects die je kunnen ontvangen afkomstig zijn van de sociale platformen. Als je er niet bent, dan bent u zeker missen de grote brok van uw gekwalificeerde klanten. Met een geprojecteerde 25.0% jaarlijkse groei in de komende 5 jaar, dan is het zeker tijd om te gaan investeren in social media, als u dat nog niet heeft gedaan.

Social media bestaat uit 70% van het organisch verkeer naar uw websites. Hier worden best practices over hoe u kunt gebruik maken van sociale platformen te zorgen voor efficiënte klantenservice:

Een betere ondersteuning zal niet alleen helpen bij het opbouwen van de betere relatie, maar geven u ook meer klanten die voor een tevreden klant. Dit zal u helpen bij het verkrijgen van loyale klanten en uiteindelijk trouwe klanten zijn degenen die op die zakendoen.

Die mobile Version verlassen