Start a Project

FBA is de noodzaak van het uur

Fulfillment by Amazon

FBA of de Vervulling van Amazon is gewoon een andere intrigerende strategie door de e-commerce gigant die leiden tot een lagere werkdruk en het verhogen van uw omzet.

Stel je de voordelen van het hebben van ‚ s werelds grootste online retailer lijst, verzenden en beheren van uw product. Vervulling van Amazon, of FBA, kan de verkoper om hun producten te verkopen met de hulp van Amazon en laat je alleen omgaat met de zakelijke deel.

Wanneer een klant een bestelling plaatst, gaat het meteen naar de FBA magazijn, Amazon haalt de bestelling op en levert deze aan de klant.

FBA stelt de verkoper van alle soorten, variërend van de kleine middenstand, Kmo ‚ s het schip items in deze centra en draai de klantenservice naar Amazon.

Hoe kan het mij helpen? 

Als een verkoper, vereist het uw product eerst reikt tot aan de Amazon Fulfillment centers en van daar, Amazon overneemt. Hier is wat ze voor u doen:

Nadelen van FBA


Nou, het is niet iedere keer hetzelfde, dus je moet twee keer nadenken voordat ze voor de FBA. Hier zijn een paar van de problemen die u zou kunnen tegenkomen.

Voordelen van FBA

Strategieën van het gebruik van FBA

Die mobile Version verlassen