62K Views

FBA is de noodzaak van het uur

FBA of de Vervulling van Amazon is gewoon een andere intrigerende strategie door de e-commerce gigant die leiden tot een lagere werkdruk en het verhogen van uw omzet.

Stel je de voordelen van het hebben van ‚ s werelds grootste online retailer lijst, verzenden en beheren van uw product. Vervulling van Amazon, of FBA, kan de verkoper om hun producten te verkopen met de hulp van Amazon en laat je alleen omgaat met de zakelijke deel.

Wanneer een klant een bestelling plaatst, gaat het meteen naar de FBA magazijn, Amazon haalt de bestelling op en levert deze aan de klant.

FBA stelt de verkoper van alle soorten, variërend van de kleine middenstand, Kmo ‚ s het schip items in deze centra en draai de klantenservice naar Amazon.

Hoe kan het mij helpen? 

Als een verkoper, vereist het uw product eerst reikt tot aan de Amazon Fulfillment centers en van daar, Amazon overneemt. Hier is wat ze voor u doen:

 • Amazon uitgepakt en winkels die de producten in hun vervulling centra.
 • Uw product wordt nu weergegeven op Amazon.com
 • Een klant gaat online en maakt van een bestelling.
 • Amazon haalt en verzendt uw producten.
 • Amazon biedt customer service na verzending

Nadelen van FBA

Disadvantages of FBA
Nou, het is niet iedere keer hetzelfde, dus je moet twee keer nadenken voordat ze voor de FBA. Hier zijn een paar van de problemen die u zou kunnen tegenkomen.

 • Strikte Richtlijnen

  Nu met Amazon in de driver ‚ s seat, krijgt u minder controle over uw inventaris door Amazon schepen en verpakt uw producten de manier die ze willen. Om uw product op voorraad, wordt vermeld, en verkocht op Amazon, moet u eerst uw product te komen op hun vervulling centra. Als je je niet aan deze regels naleeft, kunnen ze zelfs weigeren de levering van uw product!

 • Kosten

  Alles komt niet gratis, en als je opslaan van uw kosten van verpakking, verzending en klantenservice, ergens geld zal vloeien. Heb je weinig te besteden geld om te houden van uw service gaat. De initiële setup kosten zijn nominaal, echter, naarmate de tijd vordert die u zou kunnen hebben om te besteden. Kan het eten van uw winst als u het verkopen van grote, zware en/of goedkope artikelen.

 • Naamsbekendheid en Klantenbinding

  Uw omzet kunnen vergroten, als je eenmaal hebt besloten om een lijst op Amazon. Echter, bij elke aankoop, uw klant zijn vertrouwen winnen en het bewustzijn van Amazon in plaats van uw bedrijf. In feite, Amazon zelf zou uw beste concurrent onder de overvloed van andere soortgelijke verkopers zoals u. Merken krijgen niet dezelfde belichting en de erkenning die ze zou doen als ze rechtstreeks verkocht aan de consument, en een gebrek aan gegevens van de klant maakt re-marketing bijna onmogelijk
  .

 • Tax Compliance

  De derde-partij retailers niet zeker bent van waar hun goederen opgeslagen. Dit zorgt voor problemen omdat verschillende lidstaten hebben verschillende fiscale wetten en de verkopers zijn niet zeker waar te registreren voor sales tax compliance. Dit resulteert in een potentiële aansprakelijkheid voor de derde-partij retailers.

 • Betalingen

  Amazon regelt de betaling met de verkopers eens in de 14 dagen; totdat de tijd, het geld wordt gehouden in een escrow account. Dit betekent dat u zal niet worden betaald voor bijna twee weken, wat een effect kan hebben op uw betaling cyclus.

Voordelen van FBA

Advantages of FBA

 • Voordelen Voor De Klant

  Producten die worden verkocht door FBA automatisch in aanmerking komt voor een Amazon Prime service biedt een gratis 2-daagse levering. Dit, op zijn beurt, verder zal verhogen van uw omzet grafiek. Klanten waarderen deze uitzonderlijke klantenservice en het vertrouwen dat het kopen in de marketplace.

 • Verbeterd Klantenservice:

  Amazon ‚ s klantenservice is vereerd om zijn kwaliteit, en door het gebruik van FBA heeft u toegang tot hun 24/7 service.

 • Kopen vak Etikettering

  De artikelen die worden verzonden door de service een betere verpakking met Amazon etiket, waarvan geassocieerde uw producten met één van de populairste en meest vertrouwde merken in de wereld.

 • Terug Management

  De terugkeer management proces kan worden moeilijk te beheren, zodat Amazon FBA zal verzorgen dit voor u als goed.

 • Opslag Ruimte

  Met Amazon FBA, u hoeft niet te zorgen te maken over je huis vol met dozen voor de verpakking.

Strategieën van het gebruik van FBA

Strategies to use FBA

 • FBA is niet een of ander ding voor elke verkoper, sommige mensen kunnen geld verliezen op, maar als ze worden geïmplementeerd met de juiste mindset, het kan blijken te zijn een zegen voor je zijn.
 • U moet gebruik maken van FBA als je een goede voorraad van producten en het verschepen ze in de grote hoeveelheid als het verpakken en verzenden van een enkel product zal u meer kosten dan de bulk degenen.
 • Gebruik alleen FBA als je niet genoeg middelen voor de scheepvaart en het bieden van klantenservice. U kunt het gebruik van geautomatiseerde hulpmiddelen zoals UVdesk Helpdesk om een uitzonderlijke klantenservice.
 • Altijd bijhouden van de uitgaven tijdens het gebruik van FBA, zoals in eerste instantie de kosten kunnen laag zijn, maar verder op de weg zal toenemen.
 • Doe een marktonderzoek van producten van u, die kunnen zorgen voor meer verkoop met behulp van FBA.
Tag(s)
Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.

css.php