97K Views

Het maken van de Helpdesk contact formulier in Joomla?

Joomla! is een gratis en open-source content management systeem (CMS) voor het publiceren van web content gebouwd op PHP ( Wikipedia ). Dit CMS is door het vertrouwen van vele klanten over de hele wereld en rond 2,234,202 gebruikers met behulp van Joomla voor hun website ( Bron). Standaard Joomla biedt Ons Contact Formulier voor de oudere versie ( onder 2.5-versie ), maar voor de nieuwe versie ( versie 3.x) er is geen standaard Contact formulier. Dus, veel gebruikers maken gebruik van verschillende derden Contact Ons Form plug-ins voor uw Joomla site te voorzien van een rand om uw site. We kennen allemaal het belang van het Contact Formulier op de website is een medium waarmee de klant kan vragen hun query naar de eigenaar van de winkel en zonder enig Contact formulier, zal het moeilijk zijn om de klanten te communiceren met hun twijfels naar de eigenaar van de winkel.

de Ene Vorm is niet genoeg voor uw website-

Voor het uitvoeren van een e-commerce site op Joomla, moet u gebruik maken van VirtueMart. Voor caching, RSS-feeds, printversies van pagina ‚ s, nieuwtjes, blogs, etc kunt u gebruik maken van Joomla ( Bron ). Nu, nemen het voorbeeld van een e-commerce site, voor het toevoegen van de functionaliteit van „Contact“ formulier, gebruikt men verschillende plugins van derden in Joomla. Nu kan er de beveiligingsprobleem in plug-ins die een bedreiging voor uw website. Ook een site heeft meer dan één vorm om verbonden te worden met de klanten als Feedback Formulier in, Poll-Formulier, inschrijfformulier, etc. Dus, alleen de ene vorm is niet genoeg voor uw online business. Wanneer de online business groeit dan het wordt een beetje ingewikkeld, en voor het uitdelen van de vorm die we hebben UVdesk Helpdesk-Systeem.

Betere Query Management-

De eigenaar van de website kan ook de link „Contacteer Ons“ formulier met hun E-id, zodat ze kunnen krijgen van de vragen van de klant over hun e-mail inbox. Dit lijkt simpel ( het beantwoorden van klant vragen) maar het management deel is niet zo eenvoudig als het lijkt. Stel je hebt een enkel formulier, bijvoorbeeld „Contacteer Ons“ formulier op uw site. Nu, je kan je 500 – 1000 klant query ’s dagelijks en het zal moeilijk zijn voor de eigenaar van de site om te antwoorden 500 query‘ s dagelijks en er misschien kansen die hij mist een query en als de klant niet terug in de gestelde tijd dan is de kans groot dat de klant weg zal gaan.

Video-Tutorial-

In het geval u het huren van personen ( bijvoorbeeld Medewerkers) voor het beantwoorden van de vragen van klanten, dan is er misschien de mogelijkheid dat sommige van de medewerkers antwoord niet goed naar de klanten en door de natuur, je zou kunnen verliezen op de verkoop en reputatie. Laten we eens een ander voorbeeld, waar u had een aantal belangrijke gegevens in de klantvraag.

U kunt gebruik maken van Form Builder-App door UVdesk, die een nieuwe ticket is gemaakt wanneer gebruikers het formulier verzendt. Op deze manier is een apart ticket zou worden gemaakt die er uitziet standaard en het beheer eenvoudig zal zijn. Je kunt antwoorden op de vragen via het ticket en de klant krijgt het antwoord op hun e-mailadres. Indien de klant een andere twijfel, ze kunnen vragen van de post en de query wordt bijgewerkt op het ticket-systeem. Door de hulp van de Form Builder-App, kunt u meerdere formulieren voor uw website voor verschillende doeleinden, zoals u kunt het maken van een formulier voor de feedback, een andere vorm voor andere diensten zoals de eis.

U kunt gemakkelijk zien welke query ‚ s worden opgelost of beantwoord op de UVdesk. U kunt zelfs zien welke klant-query ’s worden in de lopende fase en die query‘ s worden gesloten door de „Agenten“ die het gemaakt de eigenaar alleen. De eigenaar van de site kan een controle houden op de agent van de antwoorden die worden verzonden naar de klanten. Via een filter kunt u de tickets op basis van Agenten, Klanten, Groepen, Team, Prioriteit. U kunt het maken van „Tags“ en het toewijzen van belangrijke query ‚ s met die tag en later vindt u dat de zoekopdracht gemakkelijk door de hulp van de „Tag“.

Superieure Beveiliging

Elke online business moet worden immuun voor online bedreigingen en hackers. Online hacking treedt op omdat de SQL-Injectie. In Joomla, veel plugins en veel programmeurs niet begrijpen van de complexiteit van de plugins en mazen in de wet wordt gemaakt. Door de mazen in de wet, een SQL-Injectie optreedt. Volgens dit artikel ( Source ) „Niet alle 3rd party extensies zijn vrij van problemen, en sommige zijn gewoon verschrikkelijk, buggy en bevatten kwetsbaarheden. Elke 3rd party extensie is een andere component die kan u blootstellen aan kwetsbaarheden en moet worden gehouden up-to-dateen als gevolg van deze lacunes uw website wordt gehackt.

 

Bron van het Beeld – Dart-Creatie

Coming to Form Builder-App, het is zeer veilig als het formulier dat is gemaakt van de UVdesk wordt gegenereerd uit te UVdesk server. Als we praten over de lange termijn, dan UVdesk het beste is voor uw website ( ongeacht het platform). U zorgt voor een willekeurig aantal velden en formulieren maken. Na dat UVdesk, zullen voor alles zorgen, als onze belangrijkste zorg is voor de veiligheid. Met de juiste gereedschappen kunt u het genereren van de business.

Compatibel met elk thema en bestaande Joomla site-

Na de UVdesk installatie, zou er geen probleem met de compatibiliteit met uw bestaande thema als het is een SaaS-product op basis van en het loopt in zelfstandig in uw systeem. Dus, wat thema dat u hebt geïnstalleerd op uw site ( zelfs aangepaste thema), UVdesk zal werken zonder enig probleem. Zelfs als uw site wordt zeer op maat ( zoals u hebt toegevoegd tal van aangepaste plugins), in dat geval ook de formulieren die zijn gemaakt door de UVdesk foutloos zal werken en u helpen bij het bieden van goede ondersteuning aan uw klanten.De vorm is gemaakt met UVdesk zal gaan met uw thema. Het verbeteren van het uiterlijk van uw site. Ik hoop dat je genoten hebt van dit blog. In geval van twijfel, mail ons dan op support@uvdesk.com

Opmerking toe Te voegen iframe of script, dat we nodig hebben om een optie in de admin kant na dat we kunnen openbaar of toevoegen formulier op uw site. Ga naar de algemene instellingen, onder de Tekst Filter-Instellingen en onder die Super-Gebruikers. Van de frop-omlaag selecteert u „Geen filter“ in „Filter Type1“ en „iframe“ in „Filter Tags2“.

Tag(s) help desk Joomla
Category(s) uvdesk
. . .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked*


Be the first to comment.

css.php