App Center-

Catalyst-App-für-Ihr-Support-System

Twitter Integratie App

Saas

Frei


De Twitter App stelt bedrijven in staat om het automatisch genereren van tickets op UVDesk wanneer een klant (Twitter-gebruiker) maakt een invoer in betrekking tot één van de kanalen (Twitter Noemt) toegevoegd door een onderneming door middel van de app. Dit biedt bedrijven met een uitgebreide mogelijkheid om te communiceren met klanten op Twitter direct via de bestaande helpdesk systeem.

Klik hier- Installatie & Configuratiehandleiding

Verklarende Woordenlijst De Termen:

de Gebruiker Mention(@):

Een gebruiker vermelden, of gewoon de gebruikersnaam, het is hoe je geïdentificeerd op Twitter, en is altijd onmiddellijk voorafgegaan door het symbool@.

Hashtag Vermelden(#):

Een hashtag vermelden, of gewoon een hashtag is een woord of woordgroep onmiddellijk wordt voorafgegaan door het symbool#.

De Twitter App werkt door het luisteren naar een onderwerp van belang zijn voor uw Bedrijf van Twitter Live Feeds en creëert een ticket voor elke nieuwe tweet relevant, zodat u een direct medium om te communiceren met uw klanten op Twitter, rechts van de helpdesk.

Wanneer een ticket is gemaakt van twitter-feeds, een nieuwe klant account zal aangemaakt worden voor de Twitter-Gebruiker als het hun eerste tweet in het kader van de toepassing. Opgemerkt dient te worden dat het de verantwoordelijkheid van de onderneming agenten interactie met de gebruiker te voorzien van een login-url om toegang te krijgen tot hun account.

css.php